aanmelden

Je bent een zoekende, je weet dat er meer is, meer moet zijn en je zoektocht heeft je hierheen geleid maar hoe nu verder. Wat is de volgende stap en wat kan je verwachten en wat verwachten wij van jou.

Je hebt de artikelen op deze site gelezen en dat heeft je enthousiasme aangewakkerd, het voelt als een warm bad, je resoneert mee en het is alsof je thuiskomt. Dit is de weg die je wilt bewandelen en hierin wil je verder. Je weet nog niet wat het je allemaal gaat brengen maar je weet wel dat het bij je past en dat je je hierin wilt verdiepen. Je hoort bij de groep en de groep hoort bij jou.

Het beste is om eens een lezing bij te wonen zoals ze in de agenda vermeld worden en dan kennis te maken met de leden van Cosmogenesis en te ervaren hoe het is om in verbinding te zijn.

Woon je te ver weg, zijn er op het moment geen lezingen of wil je direct in een groep stromen dan kun je beste contact opnemen middels het contactformulier elders op de site.

Wil je graag van te voren individuele sessies of wil je persoonlijke begeleiding neem dan contact op en samen met jou zal worden bekeken wat het beste traject is dat je kan gaan volgen.